Nekem írták

nekem írták

Nekem írták :

Kedves Miklós!
A napokban épségben megérkezett hozzám az oklevelem. Nagyon szépen köszönöm a múltkori kellemes élménnyel együtt, mely megalapozta a további napomat is, így a tanfolyam utáni városnézésem is örömtelibbre sikerült a vártnál, és azóta is amint a kezem melegére leszek figyelmes jókedv fog el ,miközben eszembe jut amit mondott nekem, hogy az öröm az mindig jó!

Kedves Szabolcs!

Köszönöm a visszajelzést, és még sok örömöt kívánok.

Tisztelt Miklós

Köszönöm, hogy eljuttatta az oklevelemet és hálás vagyok hogy lehetővé tette számomra ezt a csodálatos tudást.
Viszont kívánok kellemes ünnepeket és sok sok sikert az elkövetkezendő években!
Üdvözlettel
Ádám

Szia. 2014 decemberben végeztem nálad a reiki II. fokozatot. Az érdekelne nagy vonalakban hogy a mester fokozat mit ad, van e ott is rezgés szint emelés.Van e vizsga stb. Nagyon jó hatással volt rám az első kettő fokozat is azért gondolkozom rajta.Csak nyilván ez már drágább és gondolkodnom kell még rajta. Ádám.

Igen, ott is van rezgés szint emelés, a mester tanfolyam teszt írással kezdődik. az előző két tanfolyam anyagából. A könyvekben leírt tananyagot kell áttanulmányozni hozzá. Tanulunk még néhány technikát, mely az energia erejének növelését szolgálja.
A kettes tanfolyami okleveled még nálam van.
Üdv:
  Miklós

 

 

Kedves Miklós!!

Nagyon jó napom volt a tegnapi, amit tudom, hogy Neked köszönhetek, ezért hálás vagyok Neked.
Ami a legfontosabb, a barátnőm helyzete. Este 7-kor ahogy megbeszéltük a találkozót, pontban ott voltam nála, pedig rengeteg dolgom volt, a takarítás, mosás, de időben oda értem hozzá. Egy megújult barátnő fogadott engem, kitakarította a lakást, főzött nekem vacsorát, ahogy kértem tőle. Nagyon jót beszélgettünk, őszintén beszéltünk mindenről. Ami a lényeg,  mondta, hogy meséljek neki  a tanfolyamról. A reikiről meséltem neki utoljára, már fél 11 volt, én 9-kor szoktam lefeküdni. És ami a lényeg, engedte magát kezelni. Először a fejét kezeltem meg, mondta, hogy olyan forró a tenyerem, mint ahogy Te is mondtad, tojást lehetne rajta sütni, aztán az A és B variánst csináltam meg rajta, mondta, hogy milyen aranyos vagyok, hogy így foglalkozom vele, én persze, izgultam, remegett a kezem, a könyvből dolgoztam, mert még nem volt időm átnézni, de érezte végig a tenyeremben a melegséget, amit én persze még mindig nem éreztem.:-)) Aztán ( kihúztam) kitisztítottam a csakráit. És készen voltunk, és tudod, hogy mi volt a furcsa, hogy fázott a barátnőm, ilyen nyáron, úgy kezdtem el a kezelést, hogy takaró volt rajta, mondtam nem gond, a reiki energia átmegy mindenen, aztán egyre jobban lekerült róla a takaró, és a kezelés végén azt mondta, hogy valami történt vele, mert meleg lett a keze, és már nem is fázik. Mondom , nem kell hogy higgyél benne, de ez az energiaáramlás működik. .
Nagyon örült nekem, és megköszönte a segítségemet, én pedig hálás vagyok a Judit barátnőmnek, aki felhívta a figyellmemet a reikire, és Neked,  aki megtanított erre, és tudok segíteni másokon.
Csak ne izgulnék ennyire. 🙂
Minden jót Neked, Miklós, további szép hétvégét.
Üdvözlettel:
     Bernadett

 

Kedves Miklós!
Nehezen hiszem még most is el, hogy a már régóta meglévő fejfájásaimtól 4 reiki kezelés szabadított meg.
Köszönet érte.
K-né Ildikó (Pécs, 47)

Kedves Ildikó!
Köszönöm a bizalmadat, további jó egészséget.
Miklós


1983 óta küzdök a daganatos betegségek különböző fajtáival. A hagyományos orvosi kezelések mellett többféle alternatív gyógyítási módot is kipróbáltam.Ezek közül a reiki az – amellyel 2 éve ismerkedtem meg, és kb. egy éve rendszeresen veszem igénybe – amelyiktől a legtöbb pozitív erőt és energiát kaptam. Ezért is merem ajánlani mindenkinek, akinek bármilyen egészségügyi problémája van. Tapasztalatom szerint segíti a kezelések mellékhatásainak csökkenését, növeli a gyógyszerek hatásosságát.
Kovács Józsefné (Pécs, 69)

Kedves Hilda!
Őszintén kívánom a teljes gyógyulásodat.
Miklós


A jobb térdembe térdprotézis került beültetésre. A műtét sikeres volt, de egy idő után a térd alatti rész elkezdett vizesedni, dagadni. A vízhajtó szedése csak ideiglenesen oldotta meg a problémát, mert mindig visszatelt. Már zoknit is alig tudtam ráhúzni. Ezek után éltem a felkínált reiki kezelés lehetőségével. A második kezelés után éreztem, hogy a daganat észrevehetően elkezdett csökkenni. További kezelések után pedig lábam visszanyerte eredeti formáját. Most már minden nehézség nélkül a cipőmet is fel tudom húzni.
Őszinte leszek, a kezelések előtt nem hittem hogy ez így lesz…
K. József (Pécs,70)

Kedves Jóska!
Örülök, hogy elfogadtad a segítséget. A hited pedig remélem jó irányba változott.
Miklós