Reiki tanfolyam

nyugalom

A Reiki tanfolyam Pécs : a Dr. Mikao Usui által több, mint 150 évvel ezelőtt újra felfedezett gyógyító rendszeren alapulnak , amelyeken az intelligens, életenergia közvetítését, használatát tanulhatja meg .

A Reiki tanfolyam elvégzése mindenki számára hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését. A Reikit használó ember ellenállóbbá válik az olyan egyre erősödő megterhelésekkel szemben mint például a stressz, a lég- és környezetszennyezés, az élelmiszerekben egyre sűrűbben előforduló kemikáliák mellékhatásai. A Reiki segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik. A Reiki komoly segítséget nyújthat a pszichoszomatikus eredetű zavaroknál is.

Reiki I.

A Reiki I. tanfolyamon a tanuló betekintést kap az emberi test energetikai felépítésébe. Az aura jelentőségébe, a csakrák működésébe, tisztításba.

Megtanulja hogyan lehet ezt a csodálatos gyógyító energiát önmagunk és mások segítségére hasznosítani.

A beavatást követően minden tanulónak megemelkedik a személyes rezgésszintje, ezáltal képessé válik a Reiki energia közvetítésére. Elindul benne egy testi- lelki tisztulási folyamat is.

Tanfolyami díj: 15 000 Ft

Reiki II.

A Reiki II. tanfolyamon tovább bővülnek a lehetőségek. Három szimbólum használatát sajátítják el. Ezek segítenek a gyógyításban és a mindennapi problémák megoldásában.

Felerősítik a hatékonyságot fizikai, illetve lelki betegségek esetén. Valamint innentől kezdve lehetőség nyílik a távkezelésre , bárhol is  legyen a beteg személy.

Természetesen itt is van beavatás, amely  lényeges rezgésszint emeléssel, és további tisztulással jár együtt .

Előfeltétel: Reiki I.

Tanfolyami díj: 22 000 Ft.

Reiki Mester fokozat

A Reiki Mesteri fokozat. Mondjuk úgy, hogy ilyenkor már nem csak közvetítője az ember az isteni energiáknak, hanem egy velük. Innentől megkapjuk a lehetőséget, hogy mesterré váljunk. Az isteni energiák még aktívabban “avatkoznak” bele az életünkbe és terelnek az életutunkon. Ez mindenkinek egyéni, mindenkinek a sajátja.

A Reiki minden élettel, életformával, gondolkodásmóddal kompatibilis és vallásoktól független isteni ajándék. Mindenkinek egy tökéletes indulás egy olyan úton, ahol jobban megismerheti önmagát.

Előfeltétel: Reiki II.

Tanfolyami díj: 48 000 Ft.

A reiki elsődlegesen bennünk hozza létre a változásokat de nem kötelez senkit arra, hogy az életét alárendelje a gyógyításnak. Az csak egy lehetőség, hogy másokon segíthetünk, de elsősorban magunknak szól. Éppen ezért mindenki maga dönti el, hogy mikor érzi készen magát a tovább lepésre, a folytatásra.

A tanfolyamokra csak enni- és innivalót kell hozni magaddal.

A tanfolyamok kapcsán kérdezni, vagy azokra jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tud.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (pl: 06 20 1234567)

Üzenet

Kérem, írja be az ellenőrzőkódot az alábbi mezőbe. (Kis és nagybetűk nem számítanak.)
captcha