Reiki mester: bemutatkozás

Portre_1

 

Hegyi Miklós  reiki mester/tanár vagyok. Kapcsolatom a reikivel az 1990-es évek közepén kezdődött, amikor is megvásároltam Mari Hall: Reiki c könyvét, melyből megtudtam, hogy kézrátétellel bárki tud gyógyítani. Ezt némi hitetlenséggel fogadtam, hisz az addigi tanulmányaim nem ezt sugallták. Mivel az akkori munkám, és elfoglaltságom nem tette lehetővé, hogy ebben a témában jobban elmélyüljek, így ez egy kissé feledésbe merült.

Majd néhány év múlva egy kis lakás átalakítás miatti rakodásnál ismét a kezembe került ez a könyv, és akkor elhatároztam, hogy utána fogok járni ennek a reikinek. Ekkor már túl voltam egy agykontroll tanfolyamon, ami sajnos nekem annyira nem jött be. Ez csak növelte a kételyemet a reikivel szemben, de csak azért is úgy döntöttem, hogy el fogom végezni a tanfolyamot. A családom és az ismerősök talán még egy kissé bolondnak is tartottak ezért. Még hogy az én kezemtől fognak gyógyulni! De ez sem vette el a kedvemet, sőt.

Már a 2000-es években jártunk, mikor már nemcsak a könyvre, de az internetre is támaszkodva újabb ismereteket szerezve, elvégeztem a Reiki I-es tanfolyamot Budapesten, Tóth Tamásnál.

A tanfolyam kellemes volt és rögtön a beavatás után éreztem, hogy ez nálam is működik. Így most már én is tanúsíthatom, hogy mindenki, nemre, korra, világnézetre való tekintet nélkül tudja használni saját és mások egészségének megőrzésére, gyógyítására.

Ezután már nem volt nehéz döntés, hogy elvégezem a további tanfolyamokat is. Így, most már, mint reikimester és tanár szeretném átadni ezt a tudást mindazoknak, akik élni szeretnének ezzel az egyszerű, mindenkinek a rendelkezésére álló csodálatos lehetőséggel.